Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το youhou.gr θέτει ως 1η προτεραιότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με προσοχή, σύνεση και σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία όπως ορίζουν ο Νόμος 2472/1997 και ο Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR).

Με την επίσκεψη σας στο youhou.gr, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου. Με το παρόν οι χρήστες του δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ μπορούν να τηνανακαλέσουνή να τροποποιήσουν ανά πάσα στιγμή.

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Η συλλογή και η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από το youhou.gr, υπόκεινται στους παρακάτω όρους καθώς επίσης και στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο, σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως εκάστοτε ισχύει.



Ποια στοιχεία θεωρούνται προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή της επικοινωνίας με ένα άτομο.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του νόμου 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.



Σκοπός συλλογής προσωπικών πληροφοριών

Το youhou.gr, συλλέγει διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν οι ίδιοι οι χρήστες εκουσίως τα παρέχουν, για τους εξής σκοπούς:

1.     για την επικοινωνία μας με τους χρήστες ή την παροχή των υπηρεσιών του youhou.gr, (αποστολή προϊόντων και διαφημιστικού υλικού)

2.     τη διαφημιστική προβολή προϊόντων

3.     για την παροχή υπηρεσιών πελάτη (προσφορές, ενημερωτικά emails)

4.     την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες προσφορές και διαγωνισμούς

5.     την ενημέρωση των χρηστών για νέα προϊόντα

6.     την ενημέρωση των χρηστών για διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνονται από το youhou.gr,

7.     για την προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας στους δικτυακούς μας τόπους

8.     την άντληση πληροφοριών από τους χρήστες όσων αφορά την εμπειρία χρήσης του δικτυακού τόπου, με σκοπό την συνεχή βελτίωση αυτού

9.     οποιαδήποτε έρευνα έχει σχέση με τον σκοπό λειτουργίας και στατιστική ανάλυση του youhou.gr,

10. για την επικοινωνία, την επίλυση διαφορών, ή την είσπραξη οφειλόμενων ποσών, εάν χρειαστεί ή αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό



Για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικώς, ή μέσω μηνυμάτων SMS.



Από που συλλέγονται οι προσωπικές σας πληροφορίες;

Η παροχή όλων των προσωπικών πληροφοριών είναι εθελοντική, αλλά και απαραίτητη για τη χρήση των υπηρεσιών μας, όπως οι πληροφορίες υποβολής προσφορών ή αγορών που απαιτούνται για τη σύναψη μιας συναλλαγής.

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες μετά από εκούσια επιλογή σας, είτε απευθείας από εσάς ή από οποιεσδήποτε συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών) που χρησιμοποιείτε όταν:

  • χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας
  • εγγράφεστε ως χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος
  • υποβάλετε μια παραγγελία μέσω της φόρμας υποβολής της ιστοσελίδας, τηλεφωνικώς ή μέσω email
  • εγγράφεστε στην λίστα συνδρομητών newsletter
  • μας παρέχετε πληροφορίες σχετικές με εσάς στις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας
  • ενημερώνετε ή προσθέτετε πληροφορίες στο λογαριασμό σας
  • υποβάλετε κάποια αξιολόγηση προϊόντος ή υπηρεσιών
  • υποβάλετε κάποιο σχόλιο στο blog
  • αποδέχεστε προωθημένα ενημερωτικά μηνυμάτων pop-ups μέσω της ειδικής πλατφόρμας (push-notifications)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Τι είδους προσωπικές πληροφορίες μας δίνετε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή κάνετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας;

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται από το youhou.gr, εξαρτώνται από την εκάστοτε υπηρεσία την χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα μας και μπορεί να είναι:

1.     προσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εγγράφεστε σε λογαριασμό, υποβάλετε παραγγελία ή ερώτηση σε κάποια φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

2.     στοιχεία που αφορούν τη σύνδεση με το λογαριασμό σας, όπως προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας, προϊόντα που είδατε πρόσφατα ή τη λίστα επιθυμιών σας

3.     σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παρέχετε ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα και αγαπημένα

4.     φορολογικά στοιχεία (επωνυμία εταιρίας, επαγγελματική δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αριθμό λογαριασμού τραπέζης)

5.     διεύθυνση IP

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις σελίδες που βλέπετε, τους συνδέσμους που κάνετε κλικ και άλλες ενέργειες που κάνετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των τεχνολογιών και τον τρόπο ελέγχου τους, ανατρέξτε στην ενότητα 

ELTA COURIER - ALPHA BANK

Copyright © Youhou.gr